Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Verktyg för färgborttagning

Speedheater Cobra

Speedheater Cobra är en effektiv och smidig ny modell. Speedheater-metoden tar bort färg med mindre kraft, vilket ger ett bättre resultat och längre hållbarhet. Ta bort både färg och kitt utan att spräcka glaset.

 

Läs mer om Speedheater Cobra här!

Speedheater RS1100

Oslagbar metod för färgborttagning när du ska måla om fasaden eller renovera fönster. Värmelampa för färgborttagning med 2st IR-rör. Är mycket effektiv och smidig vid tex. fönsterrenovering.

Läs mer om Speedheater RS 1100 här!

Färgskrapa Speedheater

 

Färgskrapa tillverkad i specialstål för skrapning och borttagning av uppvärmd färg. Utformad för att minska kraftbehovet och inte skada träet. Skären slipbara och man slipar baksidan av skäret för att inte förlora de unika profilerna. Ergonomiskt utformat handtag. Den finns i tre olika modeller, bumerangblad, panelblad eller profilblad, avsedd att användas vid skrapning av uppvärmd färg på trä enligt Speedheater-metoden TM.

Fönsterverktyg Speedheater

Specialverktyg för fönsterrenovering och i kombination med Speedheater tar man bort både färg och kitt i samma moment utan att spräcka glaset. 

Läs mer om fönsterverktygen här!

Lillskrapan

Liten skrapa bra till bl.a. fönsterbågar. Även kallad glasmästarskrapan.

Senast uppdaterad: 2017-03-03 11:08