Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Miljödiplomerad verksamhet

Texten Miljödiplomerad verksamhet på grön botten

Sedan 2019 är Slöjd & Byggnadsvård en miljödiplomerad verksamhet.

Vart tredje år genomförs en ny miljörevision. Den senaste revisionen skedde i oktober 2023 och gäller till och med 2026. 

Den 20 december 2019 utfördes en första miljödiplomering av Slöjd & Byggnadsvård i Västra Götalandsregionens regi. Revisorn från Sigma Civil AB sammanfattade revisionen så här:

Detta är en nydiplomering och Slöjd- och byggnadsvård har välfungerade rutiner och dokumenterar sitt miljöarbete på ett bra sätt. Vidare visar de prov på engagemang och förståelse för komplexiteten gällande miljöfrågor i allmänhet och hur deras eget arbete bidrar till minskad miljöpåverkan. 

Det samlade helhetsintrycket är att enheten väl lever upp till regionens krav för miljödiplomering med maximalt antal poäng.

Vi är mycket stolta över att fått maximalt antal poäng men känner att vi kan och vill göra mer. Framöver ska vi jobba med att öka vår medvetenhet och engagemanget för att maximera vårt miljöarbete!

Miljödiplomeringsintyg
Senast uppdaterad: 2024-04-05 11:35