Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Bibliotek

Ett dörrblad med ett äldre dörrhandtag i förgrunden och en vägg med fyllda bokhyllor i bakgrunden.

Vi har ett av landets största specialbibliotek för byggnadsvård. Här finns litteratur och filmer om äldre byggnadsteknik, arkitekturhistoria, trädgårdshistoria, ekobygg, material och hantverk. Vi har också många äldre huskataloger och byggvarukatalogen.

Bibliotekskatalogen

I bibliotekskatalogen kan du söka bland tusentals bok- och filmtitlar som finns i Källnääs på Slöjd & Byggnadsvård. Du kan söka på titel, författare eller nyckelord för att hitta det du är intresserad av. 

Observera att inloggningsfunktionen inte fungerar i nuläget. 

Klicka här för att söka i biblioteket

Besök biblioteket på Nääs

Biblioteket har samma öppettider som övrig verksamhet på Slöjd & Byggnadsvård.
 
 
Du är alltid välkommen att sitta ner och läsa och botanisera i hyllorna. Hör du av dig i förväg kan vår bibliotekarie Lena Svensson förbereda ditt besök genom att plocka fram böcker i det ämne du är intresserad av. 

Utlåning

För att låna ber vi dig gå till ditt kommunbibliotek och begära ett fjärrlån från oss. Tyvärr har vi inte möjlighet att låna ut böcker direkt till dig. 

Kontakta bibliotekarien

Lena Svensson

Bibliotekarie
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2024-06-19 10:52