Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Fönsterverktyg Speedheater

Specialverktyg för fönsterrenovering och i kombination med Speedheater tar man bort både färg och kitt i samma moment utan att spräcka glaset.

Högkvalitetsprodukter med ergonomiskt utformade handtag. Verktygskitet innehåller:
  • SH Kittstämjärn. Högkvalitativt stämjärn med reglerbart stödhjul mot fönsterbågen vilket underlättar borttagning av fönsterkitt och förebygger skador på glaset. 
  • SH Kittskrapa. För renskrapning av glas och kittfalsar mm. Ergonomiskt handtag. Skrapan är skärpningsbar i båda ändar.
  • SH Bumerangskrapa. För skrapning av finsnickerier, t.ex fönsterbågar, spegeldörrar, lister och möbler. Skrapblad i specialstål. Utformad för att minska kraftbehovet och inte skada träet. Skären slipbara och man slipar baksidan av skäret för att inte förlora de unika profilerna. Avsedd att användas vid skrapning av uppvärmd färg på trä enligt Speedheater-metodenTM. 
Senast uppdaterad: 2022-06-16 12:18