Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Slöjdstigen på Nääs

Karta över Nääsområdet med en slinga uppmärkt över seminarieområdet

Passa på att gå en tur runt det sjönära området längs vår slöjdstig och ta del av kunskap kring slöjdens material och platsen Nääs.

Slöjdstigen följer Gotaleden över seminarieområdet och knyts ihop via gångvägen som korsar fälten så du kan komma tillbaka till samma plats du började på. Hela stäckan är ungefär 1,6km lång och det är grusad men lite ojämn väg hela stäckan. Beroende på väder kan det ändå bli lerigt. 

Om du inte har möjlighet att gå stigen på plats, eller vill påminna dig om vad som stod på skyltarna så hittar du samma information Under KUNSKAP & FAKTA, fast inte lika kortfattat som ute på skyltarna.

En skylt framför ett rött hus

  

  

Slöjdstigen är resultatet av ett projekt med syfte att berätta om slöjd och platsen Nääs för dig som besökare, men också inbjuda till att ta en promenad längs området. Projektet är finansierat med EU-medel från Leader. 

EU-logga och en grön logga med ett växande frö och texten LEADER
Senast uppdaterad: 2022-12-13 09:36