Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Speedheater RS1100

Oslagbar metod för färgborttagning när du ska måla om fasaden eller renovera fönster. Värmelampa för färgborttagning med 2st IR-rör. Är mycket effektiv och smidig vid tex. fönsterrenovering.

Speedheater 1100 RS är mycket effektiv och smidig för både interiör och exteriör färgborttagning. IR-värmare som gör att du snabbt, säkert och miljövänligt kan lösgöra och ta bort färg från de flesta träytor. Med Speedheater 1100 RS tar det upp till 15 sekunder innan du kan renskrapa ytan du precis har värmt.
Detta verktyg är specialiserat på fönster, interiörer och snickerier. Unika skrapverktyg, främst för fönsterrenovering, ingår i detta system-kit. Dessutom kan du använda Speedheatern till mycket mer. Ett multiverktyg för panel, fönster, båtar, dörrar, möbler och mycket mera. Är smalare och väger mindre än Speedheater 1100 och är därför smidigare att använda till tex fönsterrenovering. 2st IR-rör gör att du snabbt kan ta bort fönsterkitt och färg från de flesta träytor. 
 
Levereras med vinkelstöd, profilskrapa och panelskrapa
Pris: 4 995 kr
Senast uppdaterad: 2017-06-21 13:59