Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Hantverksregistret

en person lagar en fönsterkarm av trä

Här finns kontaktuppgifter till hantverkare, konsulter och producenter inom slöjd, byggnadsvård och ekobygg - främst från Västra Götaland. Gemensamt för dessa är traditionella och sunda material och -tekniker.

Kvalitet och referenser

Företag i registret har med sina referenser dokumenterad kunskap i sitt hantverk, men du får själv bedöma deras kompetens. Vi har ingen möjlighet att granska varje arbete som utförs. Hör gärna av dig med synpunkter - det förbättrar vår service till andra kunder. Kontakta det aktuella företaget för att få tillgång till referenserna. 

Vill du vara med?

Är du företagare inom byggnadsvård, slöjd eller eko-bygg? Då är du välkommen att skicka in en ansökan om att synas i Hantverksregistret. Att marknadsföra sig på vår hemsida kostar 300 kr/år exkl moms. Vi granskar dina referenser och gör en bedömning, därefter kan du bli publicerad. Du hittar en länk till ansökningsblanketten nedan

Nätverka med andra företag

Som företagare kan du vara med i företagsföreningen Hållbara Hus (tidigare Hållbara Hem). Då får du bl a inbjudningar till fortbildningar som arrangeras av nätverket. Se nedan för mer information om föreningen.

Sök i Hantverksregistret

Färdiga sökningar

För att snäva in sökresultatet kan du skriva in din kommun eller del av regionen.

Notera att vissa av sökträffarna kan vara avvikande, exempelvis kan leverantörer dyka upp även om man söker på tjänster. 

Hantverkare? Läs mer nedan!

HH

Vill du synas i Hantverksregistret?

Här kan du ladda ned blanketten för ansökan till Hantverksregistret! Skriv ut blanketten och skicka den ifylld till oss på Slöjd & Byggnadsvård.

Hållbara hem

Hållbara Hem är en förening i Västsverige för hantverkare, materialleverantörer och konsulter inom byggnadsvård och ekologiskt byggande. Medlemmarna arbetar med både gamla och nya hus.

Senast uppdaterad: 2023-04-05 11:57