Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Böcker om vävning

Börja väv!Med Annika Elmqvists härliga illustrationer och med utförliga beskrivningar och fina foton redovisas ett antal sätt att börja väva på. Boken innehåller beskrivningar till flera vävar med och utan vävstol; pärlvävning, flossavävning, vävning i hängande varp och mycket mer. Boken är lika stimulerande för vuxna som för barn. Nina Bäckman, Annika Elmqvist, Tina Ignell och Bengt Arne Ignell. Inbunden, 84 sidor. xyz

Pris: 150 kr

Nock, ragg, rya - det glänser om ullen


En vacker och inspirerande bok för dig som är intresserad av kulturhistoria, ull och vävning. Lämplig att använda i studiesammanhang. Inbunden bok, rikt illustrerad i färg. 120 sidor.

Pris: 100 kr

Väv i halm

En fin bok på 110 sidor, rikt illustrerad med beskrivningar, tips och historia. Ylva Kongbäck & Barbro Wingstrand

Pris: 250 kr

Väv på fyra skaft


Boken innehåller 28 beskrivningar på olika vävar till inredning och kläder, men ger dig likaså redskap att kunna göra egna mönster.  Ann-Mari Nilsson, Hemslöjdens förlag.  OBS! På sidan 61 i boken finns helylletyg HAV, där skeden ska vara 35/10.

Pris: 195 kr

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:22