Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Reko på Nääs – hantverkets svar på Roskildefestivalen!

Reko framflyttat till 29 maj 20201

Slöjd & Byggnadsvård har beslutat att flytta fram REKO på Nääs ett år, till 29 maj 2021. Då bjuds det på demonstrationer, workshoppar, föreläsningar och skönt häng.

Reko på Nääs 2020 flyttas till 2021 

Slöjd & Byggnadsvård har beslutat att flytta fram REKO på Nääs ett år. Anledningen är såklart coronasituationen som inte ser ut att ljusna till maj. Arrangemanget kommer i stället att äga rum den 29 maj 2021 på Nääs Slott & Slöjdseminarium i Floda.

Upplägget är detsamma och temat är fortfarande yxor, därför hoppas vi att du/ni som medaktör på festivalen kan medverka nästa år istället. Att flytta fram festivalen ett helt år innebär också att vi har kommit ovanligt långt i planeringen redan och har alla förutsättningar att göra den bästa hantverksfestivalen någonsin! 

Vi kommer att successivt ändra till rätt år och datum på den här och underliggande sidor.

Håll er friska så ses vi den 29 maj 2021!

Är du svag för snickeriverktyg från början av 1900-talet? Gillar du gamla inredningsdetaljer, mattor och leksaker från 70-talet? Då ska du inte missa vår uppskattade bakluckeloppis! Vill du själv sälja? Här hittar du anmälan och mer information.
Hur tar man sig enklast till Reko på Nääs? Hur tillgängligt är festivalområdet? Kan jag bo över? Här hittar du svaren på de praktiska frågorna,
Sedan starten 2014 har målet varit att skapa ett hantverkets Roskildefestival och en mötesplats för alla som gillar just hantverk och sunda material.
Senast uppdaterad: 2020-04-01 07:51