Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ge bort en kurs!

Skäm bort dina nära och kära med en upplevelse och en helt ny kunskap!

Vi säljer presentkort för våra kurser och vår butik. Ni kan köpa det direkt i butiken. Har ni inte möjlighet att komma in till butiken kan vi fakturera kostnaden (endast på summor över 250 kr) eller så kan du betala via swish. Därefter skickar vi presentkortet. Var då noga att meddela följande:

  • vilken typ av presentkort det gäller (butik eller kurs)
  • summan på presentkortet (för kostnader på kursen se vårt kursutbud här
  • namn, adress samt personnummer dit fakturan ska skickas
  • eventuell adress dit presentkortet ska skickas om den skiljer från fakturaadressen.

Presentkortet har en giltighetstid på två år från sitt utfärdandedatum.

Ring: 010-441 43 60 eller eposta: slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

Vill du betala en kurs med presentkort?

Eftersom det är olika studieförbund som administrerar våra kurser kan anmälningsformulären se lite annorlunda ut. Här har vi därför samlat de eventuella frågetecken som kan dyka upp när du vill betala med presentkort.

I anmälningsformulären står det antingen att du ska välja “betala med faktura istället för Klarna” och sedan ange ditt presentkortsnummer under “lämna ett meddelande” eller så står det att du ska ange ditt presentkortsnummer under “lämna ett meddelande”.

Du kan också betala en del av kursavgiften med presentkort (exempelvis om presentkortet inte räcker till hela kursavgiften). Välj då “betala med faktura istället för Klarna” och ange sedan ditt presentkortsnummer under “lämna ett meddelande”. Vi drar då av det belopp som finns kvar på ditt presentkort och fakturerar dig resterande del av kursavgiften.

Vid ytterligare frågor och funderingar kan du alltid ta kontakt direkt med Studieförbundet Vuxenskolan. Kontaktuppgifter finns på anmälningssidan.

Vill du betala i vår butik med presentkort?

Presentkorten för butik måste man ha med sig när man betalar i butik då vi scannar kortet för att se hur mycket som finns kvar på det, som ett vanligt butikspresentkort med andra ord.

Presentkort för butik gäller på samtliga av Kulturförvaltningens museer och besöksmål, som är:

  • Forsviks Bruk
  • Göteborgs naturhistoriska museum
  • Lödöse museum
  • Slöjd & Byggnadsvård
  • Vitlycke museum
  • Vänersborgs museum
Senast uppdaterad: 2024-04-09 09:46