Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Dörrbeslag

Dörrtrycke 5517

Dörrtrycke i obehandlad mässing eller förnicklad mässing. Nytillverkad efter gammal förlaga. Levereras med tryckesbrickor, 8mm fyrkantspinne och bussningar för att passa äldre och moderna lås. Finns också med genomgående skruv för ytterdörr och heter då 5517A. Nyckelskylt 5407 passar till och finns i mässing och förnicklad mässing.

Dörrtrycke 5539

Tillverkat i obehandlad mässing eller förnicklad mässing med svart trähylsa. Nytillverkad efter gammal förlaga. Levereras med tryckesbrickor, 8 mm fyrkantpinne och bussningar för att passa äldre och moderna lås. Kan också fås med genomgående skruv för ytterdörr och heter då 5539A. Nyckelskylt 5407 passar till och finns i mässing och förnicklad mässing.

Kammarlås 5233

Kammarlås tillverkat av obehandlad stål och obehandlad mässing. Efter gammal förlaga. Höger eller vänsterutförande. Levereras med nyckel och bleck eller krampa.

Kammarlås 5201

Tillverkat i obehandlad stål och mässing. Mått 91x86mm. Levereras med nyckel och slutbleck eller krampa.

Tillbehör kammarlås

Krampa, vinkelbleck och nyckelämne. 

 

Nyckelskylt 5207

För kammarlås tillverkad i obehandlat stål.

Nyckelskyltar

Skyltar till kammarlås och garderobslås. Tillverkade i obehandlat stål.

Senast uppdaterad: 2017-06-15 10:13