Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Bakom fasaderna - Hållbara lösningar för hus och hem

Sommarutställningen som blev fast utställning! Här samlar vi svaren på de vanligaste frågorna från allmänheten och lägger till de frågor vi önskat oss men kanske inte fått svara på hittills.

Utställning bygger på FAQ - de vanligaste frågorna vi får om byggnadsvård. I tre fullskalemodeller illustreras goda lösningar på temat hållbarhet, byggnadsvård och återbruk. Vi vill visa hur man kan vårda varsamt och täta och förbättra med sunda material. Med rätt renoveringsmetoder kan du lyfta fram husets historia och kvaliteter istället för att dölja dem! 

Utställningen Bakom fasaderna – hållbara lösningar för hus och hem är producerad av Slöjd & Byggnadsvård och av timmerhantverkarna och finsnickarna Tor Anjar och Tomas Fröberg. Utställningen byggdes upp under våren för att stå under sommaren 2016. Vi blev så förtjusta i de fina modellerna att vi beslöt att behålla dem och införliva dem i vår fasta utställning. Dessutom har vi börjat lägga in materialet här på webben. Klicka på länken nedan för att komma till sidan. 

Frågor och svar om byggnadsvård

Här finner du goda lösningar för allt från grund till tak! 2016 års utställning Bakom fasaderna har blivit digital. Materialet bygger på vår samlade kunskap och FAQ - de vanligaste frågorna vi får om byggnadsvård.

Senast uppdaterad: 2024-04-16 09:35