Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Strömbrytare och eluttag

Eluttag

Eluttag i vit duroplast. Pet-skydd, Ce-märkt, utanpåliggande. Används med bottenplatta när det monteras mot brännbart material som tex trävägg eller tapet.

Vridbrytare

Utanpåliggande vridbrytare tillverkad i vit duroplast. Trappfunktion. Betyder att man kan slå på lyset i tex en trappa eller ett rum från två håll. Ce-märkt. Används med bottenplatta när brytaren monteras mot brännbart material som tex trävägg och tapet.

Vippbrytare

Utanpåliggande vippbrytare i vit duroplast. Trappfunktion. Betyder att man kan slå på lyset i tex en trappa eller ett rum från två håll. Ce-märkt. Används med bottenplatta när brytaren monteras mot brännbart material som tex trävägg och tapet.

Eluttag bakelit

Utanpåliggande eluttag tillverkat i svart bakelit. Jordat och med petskydd. Används med botenplatta när brytaren monteras mot brännbart material som tex trävägg och tapet. CE-märkt.

Vridbrytare bakelit

Utanpåliggande vridbrytare tillverkad i svart bakelit. Används med bottenplatta när brytaren monteras mot brännbart material som tex trävägg och tapet. Ce-märkt. Trappfunktion. Betyder att man kan slå på lyset i tex en trappa eller ett rum från två håll.

 

Vippbrytare bakelit

Utanpåliggande vippbrytare tillverkad i bakelit. Ce-märkt. Används med bottenplatta när brytaren monteras mot brännbart material som tex trävägg och tapet. Trappfunktion. Betyder att man kan slå på lyset i tex en trappa eller ett rum från två håll.

Bottenplatta

Bottenplatta som används till utanpåliggande strömbrytare och eluttag när man har brännbart material bakom såsom trä, papperstapet mm.

Svart bakelit eller vit duroplast.

Vridbrytare porslin

Infälld vridbrytare tillverkad i vitt porslin. Vridrytare i vitt porslin med trappfunktion. Infälld, ce-märkt.

Eluttag porslin

Jordat, infällt eluttag med petskydd i vitt porslin. Insats av vit duroplast.

Enkelring

Enkelring i vitt porslin. Lös enkelring till porslinsbrytarna och uttagen. (Ingår i artiklarna). Dator, dimmer och antennuttag har en särskild.

Mittring och Endring

Mittring och endring tillverkade i vitt porslin. Sätts tillsammans i rad.

Nätverksuttag

Tillverkad av vitt porslin och duroplast.

Dubbelram bakelit

Tillverkad i svart bakelit.

Enkelring rund bakelit

Rund enkelring tillverkad i svart bakelit.

Enkelram bakelit

Fyrkantig enkelring tillverkad av svart bakelit. 

Vridbrytare bakelit

Infälld vridbrytare tillverkad i svart bakelit med trappfunktion. Ce-märkt.

Vippbrytare bakelit

Vippbrytare tillverkad i svart bakelit med trappfunktion. Infälld, ce-märkt.

Eluttag bakelit infällt

Infällt eluttag tillverkad i svart bakelit. Jordat infällt vägguttag i svart bakelit med pet-skydd.

Senast uppdaterad: 2017-03-03 10:57