Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Workshop: Kan ett plagg rädda världen? Skapa din egen Easy Piece!

Vad är äkta klädkultur? Kan mode vara demokratiskt? Kan mode vara en positiv samhällskraft? – Hur skulle det i så fall se ut?

Easy Piece strävar efter att bli en kreativ katalysator för mjuk förändring. Att generera schyssta plagg som är i omlopp länge. Som kan bytas, lånas, lagas och hyras.

Vi utforskar, experimenterar och skapar Easy Piece utifrån ett enkelt basmönster som kan ”hackas” och anpassas i hela delar eller moduler som finns på www.easypiece.net.
Det blir först en kort presentation på 15-20 minuter och en liten utställning finns som inspiration. Under workshopen jobbar vi med tygtryck, växtfärgning, broderi, virkning och stickning där du skapar din personliga bit till början på en Easy Piece. Det finns även färdiga plaggdelar att köpa (framstycke, bakstycke och ärm) om du direkt vill göra en hel Easy Piece.

Vi vill därför att du upplyser om din klädstorlek i anmälan så vi kan förbereda dessa!

Klicka här för att anmäla dig till workshopen Easy piece lördag kl 13

Aktivitet: Workshop
Lördag: 13-17
Deltagaravgift: 450:- lördag
Anmälan: Klicka på den blå knappen ovan för att anmäla dig till workshopen.
Ledare: Runa Juhanisdotter och Lene Madsen
Plats: Lekhuset

Senast uppdaterad: 2023-02-14 10:18