Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Out in the Field med Garveriet

En unik möjlighet att möta innovation genom mathantverk, vårt matarv och smakupplevelser, skapade av prisade Garveriet i Floda!

Hur ser en hållbar, närproducerad meny ut? Nu har du chansen att uppleva detta i samband med en flerrätters måltid som serveras vid ett gemensamt långbord som dukas upp utomhus i den behagliga naturen på Nääs ängar.

Menyn är skapad av Garveriet i Floda, nyligen prisade av White Guide som ”Årets Banbrytare”. För att med stora ambitioner ha skapat en inspirerande mötesplats i en spännande kulturmiljö där hela verksamheten kring gastronomi och dryck bygger på närproducerat och småskaligt med hållbarhet i fokus.  

Håll er framme eftersom det endast finns 30 platser vid en sittning klockan 13:00 på lördagen. Det blir en fastlagd meny varför vi inte kan anpassa oss till särskilda kostbehov.

Tänk på att det är ett utomhusevenemang, så klä er därefter!

Klicka här för att läsa mer om Garveriet och deras matfilosofi!

Bokning

Boka via bokning@garveriet.se och betala på plats

Lördag: 13.00
Pris: 700 kr
Anmälan: Boka via bokning@garveriet.se och betala på plats

Arrangör: Garveriet i Floda genom Matts Johansson
Plats: Nääs ängar

Meny

Senast uppdaterad: 2023-02-14 10:18