Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Företagsföreningen Hållbara Hem

Hållbara Hem är en förening i Västsverige för hantverkare, materialleverantörer och konsulter inom byggnadsvård och ekologiskt byggande. Medlemmarna arbetar med både gamla och nya hus.

Sedan 2010 har Slöjd & Byggnadsvård arbetat med att ta fram ett nätverk för företag inom byggnadsvård och ekologiskt byggande. Nu har vi tagit ytterligare kliv framåt och bildar en företagsförening. Under våren 2016 ombildades nätverket till förening med styrelse och det är nu möjligt att bli medlem.

Styrelsen utgörs av:

Peter Jarbring, ordförande. Cristina Nordström Järpedal, sekreterare. Mats Renström, kassör. Simon Johansson, medlemsansvarig. Maria Palm, Maja Lindstedt, Catharina Dahl, Maj-Liz Marcusson och Jan Hedberg, ledamoter. Adjungerade är Ulrika Lindh och Björn Ohlén. 

       

 

Medlemsföretagen skall inom sin verksamhet sträva efter:

• Att använda traditionella beprövade tekniker och hög hantverksskicklighet.

• Att använda kvalitetsmaterial med låg miljö- och hälso- påverkan.

För medlemsavgiften på 300:-/år erbjuds medlemmarna:

• En plattform för utbyte av kunskap och kontakter mellan företagen • Fortbildnings- och certifieringskurser inom våra special- områden • Studiebesök • En möjlighet att delta i och påverka politiska diskussioner och beslut i samhället • En möjlighet att tillsammans påverka byggsektorn • Kontakter med övriga nätverk i Sverige • Marknadsföring

Hur ansöker man om medlemskap?

1. Fyll i formuläret ”Ansökan om medlemskap” nedan. Maila eller skicka med post till medlemsansvarig för Hållbara Hem.

2. Invänta godkännande* av styrelsen. Beslut tas senast vid nästa styrelsemöte som hålls var tredje månad.

3. Efter bekräftelse av styrelsen betalas 300:- in till Bankgiro 5171-8674 OBS! Skriv ditt organisationsnummer på din betalning.

* Innan inträdet godkänns gör styrelsen en bedömning av det sökande företaget. Vid behov kommer referenser att begäras in.

Vill du komma i kontakt med styrelsen för Hållbara Hem?

Peter Jarbring (ordförande) kontakt@byggnadsvardgoteborg.se Tel: 0703-628620.

MijaMaria Målare (medlemsansvarig) mijamariamalare@hotmail.se Tel: 0739-931703.

Senast uppdaterad: 2019-10-21 14:22