Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Join the team, bli volontär på Reko på Nääs!

Vill du hjälpa till att lyfta Rekofestivalen till nya höjder? Tillsammans gör vi festivalen till den bästa upplevelsen för hantverkare, mathantverkare och för dig!

Vi är inne i en hektisk period i organisationen av Reko på Nääs - Festivalen för dig som gör! som äger rum 25-26 maj i år och vi är på jakt efter volontärer för att hjälpa oss att göra vår festival helt fantastisk!

Om du gillar att vara en del i ett kreativt maskineri där du hjälper till att skapa en mötesplats för hantverkare, slöjdare, byggnadsvårdare och mathantverkare är Rekofestivalen platsen för dig. När du jobbar som funktionär under Rekofestivalen har du chansen att på ett kul och inspirerande sätt träffa likasinnade. 

Rekofestivalen har ett nytt koncept i år där vi skapar en mötesplats för både experter och amatören inom flera olika hantverksområden såsom slöjd, byggnadsvård, mathantverk och hållbarhet så det finns mycket att engagera sig i. 

Just nu letar vi efter personer som vill engagera sig i följande områden:

Byggvolontärer

  • Byggfasen med montering av tält, markering av stråk, uppsättning av skyltar mm. Volontärer behövs torsdag och fredag.

Festivalvärdar 

  • Workshopsvärd som tar emot workshopsledare och utställare, visa dem till deras platser samt agera hjälpreda under festivalens öppettider. Volontärer behövs lördag och söndag.
  • Föredragsvärd som tar hand om ljud och bild vid föredragen. Här krävs lite teknikkunnande och datorvana. Volontärer behövs lördag och söndag.
  • Serveringsvärd som tar hand om allt från att se till att matområdet ser prydligt ut, ta ut disk och hjälpa folk till rätta. Volontärer behövs lördag och söndag.

Whats in it for me?

När du jobbar som funktionär under  har du chansen att träffa likasinnade och lära dig nytt inom slöjd och hantverk. Som funktionär får du ett arvode och kan i mån av tid och plats delta i övrigt festivalutbud. Du får också fika under festivalen. Det finns camping på området.

Du kommer att bli inbjuden till ett funktionärsmöte några dagar innan festivalen börjar! Vi återkommer gällande tid och plats.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till Lisa Molander: 0703-81 83 90 lisa.molander@vgregion.se 

Meddela om det är någon av ovanstående området som du helst vill hjälpa till med, vilka dagar du kan delta och dina kontaktuppgifter (namn, telefon och mailadress).

Hör av dig om du har några frågor! 

Senast uppdaterad: 2019-05-09 10:47