Out in the Field med Garveriet

Äta ute i det gröna

En unik möjlighet att möta innovation genom mathantverk, vårt matarv och smakupplevelser, skapade av prisade Garveriet i Floda!

Hur ser en hållbar, närproducerad meny ut? Nu har du chansen att uppleva detta i samband med en flerrätters måltid som serveras vid ett gemensamt långbord som dukas upp utomhus i den behagliga naturen på Nääs ängar.

Menyn är skapad av Garveriet i Floda, nyligen prisade av White Guide som ”Årets Banbrytare”. För att med stora ambitioner ha skapat en inspirerande mötesplats i en spännande kulturmiljö där hela verksamheten kring gastronomi och dryck bygger på närproducerat och småskaligt med hållbarhet i fokus.  

Håll er framme eftersom det endast finns 30 platser vid en sittning klockan 13:00 på lördagen. Det blir en fastlagd meny varför vi inte kan anpassa oss till särskilda kostbehov.

Tänk på att det är ett utomhusevenemang, så klä er därefter!

Klicka här för att läsa mer om Garveriet och deras matfilosofi!

Bokning

Boka Out in the field med Garveriet 25 maj kl 13 här

Lördag: 13.00
Pris: 700 kr
Anmälan: Boka via bokning@garveriet.se
Arrangör: Garveriet i Floda genom Matts Johansson
Plats: Nääs ängar

Senast uppdaterad: 2019-05-10 13:24