Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Öppet med anpassningar

Slöjd & Byggnadsvård har öppet för besökare. Du som är frisk är välkommen att besöka oss, men var extra noga med handhygien och tänk på att hålla avstånd. För att du ska känna dig trygg under ditt besök har vi gjort anpassningar i enlighet med Folkhälsomyndighetens föreskrifter för museer och konsthallar och följer restriktionerna noga för att stoppa smittspridningen av covid-19. Välkommen!

VAD KAN DU SOM BESÖKARE GÖRA?


Stanna hemma om du är sjuk

Om du känner dig frisk är du varmt välkommen att besöka oss. Om du känner dig sjuk ber vi dig att stanna hemma till dess att du är helt frisk.

Håll avstånd

Visa hänsyn till dina medbesökare genom att hålla avstånd till varandra och följa anvisningarna som finns på plats.

Tvätta händerna ofta

Tänk på god handhygien och tvätta händerna ofta. Det finns handsprit på flera platser hos oss.

VAD GÖR VI?


Färre besökare

Antalet besökare anpassas i våra olika lokaler. Detta för att undvika trängsel och se till att våra besökare kan hålla tryggt avstånd mellan varandra vid besöks hos oss. Vi ber om förståelse för eventuella väntetider.

Skyltning
Skyltning påminner dig som besökare om ditt egenansvar att visa hänsyn och hålla ett omtänksamt avstånd till andra.

Ökad städfrekvens

Vi har ökat städfrekvensen för att säkerställa att du har en ren miljö att vistas i under ditt besök. Vi rengör områden som är extra utsatta (dörrhandtag, kranar, tvålhållare, betalstationer) mer frekvent. Handdesinfektion finns utplacerat på samtliga toaletter.

Vi följer myndigheternas uppdateringar och rekommendationer. För mer information se Folkhälsomyndighetens information om covid-19 och myndigheternas samlade information på www.krisinformation.se

Rådgivning

Slöjd & Byggnadsvård finns tillgängliga för rådgivning per telefon och mail. Det finns också möjlighet att boka rådgivning via Teams. 

Länkar och kontakt:

Ring oss: 010-441 43 60

Maila oss: slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

Telefontider

Tisdag- fredag 10-16 - Lunchstängt 12-13

Kontakt till Studieförbundet vuxenskolan Lerum

Telefon: 0302-158 58

Klicka här för att skicka epost till lerum@sv.se

Klicka här för att komma till SV Lerumss hemsida

Klicka här för att komma till SV Västs hemsida

Övriga arrangemang

Vi utvärderar löpande om våra arrangemang ska genomföras eller inte utifrån Folkhälsomyndighetens information till arrangörer av evenemang.

Klicka här för att läsa information till arrangörer av evenemang 

Hälsningar från oss på Slöjd & Byggnadsvård.

 

Vill du hjälpa vården för att klara Covid-19-utbrottet?

Det är många personer, företag, organisationer och studenter som vill ställa upp med personal för att stötta Västra Götalandsregionens sjukvård för att klara Covid-19-utbrottet. E-posta er intresseanmälan till:  Bemanningcovid19@vgregion.se   

Det finns också ett särskilt telefonnummer: 010-473 94 20, bemannat 8-17 och med talsvar övrig tid.

 

Senast uppdaterad: 2021-08-31 15:50