Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information med anledning av Coronaviruset/covid-19

Covid-19 informaton om coronaviruset

Slöjd & Byggnadsvård håller stängt för besökare och öppnar igen den 13 januari 2021. Anledningen är att Folkhälsomyndigheten och Smittskydd Västra Götaland den 19 november har beslutat att förlänga de skärpta råden i Västra Götaland för att stoppa den ökande smittspridningen av covid-19.

Slöjd & Byggnadsvård har varit tillfälligt stängt för fysiska besök sedan den 30 oktober. Beslutet om att hålla stängt för fysiska besök gäller till och med den 10 januari 2021 men kan komma att förändras beroende på utvecklingen. Det innebär att vi planerar att öppna igen onsdagen den 13 januari 2021.

Detta gäller även kursverksamheten under perioden 29 oktober till och med 1 februari 2021.

Vid frågor om specifika kurser vänd dig direkt till Studieförbundet Vuxenskolan. Studieförbundet skriver om sina åtgärder i samband med covid-19 på sin hemsida.

Deltagare som anmält sig får avgiften återbetald av Studieförbundet Vuxenskolan. De behöver dina bankuppgifter för att kunna sätta tillbaka avgiften. Det går bra att maila uppgifterna och eventuella frågor till dem på eposten nedan. 

Vi tittar på möjligheten att erbjuda de inställda kurserna när läget är bättre. Du kommer då att ha förtur till en plats på den kursen. 

Länkar och kontakt:

Ring oss: 010-441 43 60

Maila oss: slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

Telefontider under tiden vi håller stängt

Tisdag- fredag 10-16 - Lunchstängt 12-13

Kontakt till Studieförbundet vuxenskolan

Telefon: 0302-158 58

Klicka här för att skicka epost till lerum@sv.se

Klicka här för att komma till SV:s hemsida

Övriga arrangemang

Vi utvärderar löpande om våra arrangemang ska genomföras eller inte utifrån Folkhälsomyndighetens information till arrangörer av evenemang.

Klicka här för att läsa information till arrangörer av evenemang 

Hälsningar från oss på Slöjd & Byggnadsvård.

 

Vill du hjälpa vården för att klara Covid-19-utbrottet?

Det är många personer, företag, organisationer och studenter som vill ställa upp med personal för att stötta Västra Götalandsregionens sjukvård för att klara Covid-19-utbrottet. E-posta er intresseanmälan till:  Bemanningcovid19@vgregion.se   

Det finns också ett särskilt telefonnummer: 010-473 94 20, bemannat 8-17 och med talsvar övrig tid.

 

Senast uppdaterad: 2020-11-20 10:43