Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information med anledning av Coronaviruset/covid-19

Covid-19 informaton om coronaviruset

Slöjd & Byggnadsvård håller stängt för besökare och planerar att öppna igen onsdagen den 24 mars. Anledningen är nationella allmänna råd och rekommendationer samt nya regionala rekommendationer i Västra Götaland för att stoppa smittspridningen av covid-19.

Slöjd & Byggnadsvård har varit tillfälligt stängt för fysiska besök sedan den 30 oktober. Beslutet om att hålla stängt för fysiska besök gäller till och med vecka 11 men kan komma att förändras beroende på utvecklingen. Det innebär att vi hoppas kunna öppna igen onsdagen den 24 mars.

Rådgivning

Slöjd & Byggnadsvård finns tillgängliga för rådgivning per telefon och mail under den tillfälliga stängningen. Det finns också möjlighet att boka rådgivning via Teams. 

Kurser våren 2021

På grund av Covid-19-läget har vi sett oss tvungna att ställa in samtliga kurser som inte går online eller utomhus under mars och april.

Vi jobbar med att hitta möjliga ersättningsdatum. Vid frågor hör av er till Studieförbundet vuxenskolan - kontaktuppgifter hittar ni på respektive kurssidor.

Vid frågor om specifika kurser vänd dig direkt till Studieförbundet Vuxenskolan. Studieförbundet skriver om sina åtgärder i samband med covid-19 på sin hemsida.

Deltagare som anmält sig får avgiften återbetald av Studieförbundet Vuxenskolan. De behöver dina bankuppgifter för att kunna sätta tillbaka avgiften. Det går bra att maila uppgifterna och eventuella frågor till dem på eposten nedan. 

Länkar och kontakt:

Ring oss: 010-441 43 60

Maila oss: slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

Telefontider under tiden vi håller stängt

Tisdag- fredag 10-16 - Lunchstängt 12-13

Kontakt till Studieförbundet vuxenskolan Lerum

Telefon: 0302-158 58

Klicka här för att skicka epost till lerum@sv.se

Klicka här för att komma till SV Lerumss hemsida

Klicka här för att komma till SV Västs hemsida

Övriga arrangemang

Vi utvärderar löpande om våra arrangemang ska genomföras eller inte utifrån Folkhälsomyndighetens information till arrangörer av evenemang.

Klicka här för att läsa information till arrangörer av evenemang 

Hälsningar från oss på Slöjd & Byggnadsvård.

 

Vill du hjälpa vården för att klara Covid-19-utbrottet?

Det är många personer, företag, organisationer och studenter som vill ställa upp med personal för att stötta Västra Götalandsregionens sjukvård för att klara Covid-19-utbrottet. E-posta er intresseanmälan till:  Bemanningcovid19@vgregion.se   

Det finns också ett särskilt telefonnummer: 010-473 94 20, bemannat 8-17 och med talsvar övrig tid.

 

Senast uppdaterad: 2021-02-19 08:55