Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information till dig som besökare

På den här sidan får du alltid den senaste informationen inför ditt besök. Rutinerna utvärderas löpande och kan komma att ändras och/eller utökas baserat på regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det innebär att vi snabbt kan komma att fatta nya beslut som kan påverka dig som planerar att besöka oss. Vi ber dig som besöker oss att följa rekommendationerna och att visa hänsyn både vid in- och utpassering och utställningar och lokaler.

Vad kan du som besökare göra?

Stanna hemma om du är sjuk
Om du känner dig frisk är du varmt välkommen att besöka oss. Om du känner dig sjuk ber vi dig att stanna hemma till dess att du är helt frisk.

Tvätta händerna ofta
Tänk på god handhygien och tvätta händerna ofta. Det finns handdesinfektion på flera platser hos oss.

Visa hänsyn
Visa hänsyn till dina medbesökare genom att fortsätta att hålla avstånd till dem. Vi ser gärna att du kommer till oss vaccinerad med omsorg om dig själv, andra besökare och oss anställda. Undantaget är du som är under 16 år och du som av medicinska skäl inte bör vaccinera dig. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177. Stanna hemma om du är sjuk eller har symptom.

Vad gör vi på Slöjd & Byggnadsvård?

Skyltning
Skyltning påminner dig som besökare om ditt egenansvar att visa hänsyn och hålla ett omtänksamt avstånd till andra.

Ökad städfrekvens
Vi har ökat städfrekvensen för att säkerställa att du har en ren miljö att vistas i under ditt besök. Vi rengör områden som är extra utsatta (dörrhandtag, kranar, tvålhållare, betalstationer) mer frekvent. Handdesinfektion finns utplacerad på samtliga toaletter och på utvalda platser i våra utställningar.

Vi följer myndigheternas uppdateringar och rekommendationer. För mer information se Folkhälsomyndighetens information om covid-19 och myndigheternas samlade information på www.krisinformation.se

Rådgivning

Slöjd & Byggnadsvård finns tillgängliga för rådgivning per telefon och mail. Det finns också möjlighet att boka rådgivning via Teams. 

Länkar och kontakt:

Ring oss: 010-441 43 60

Maila oss: slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

Telefontider

Tisdag- fredag 10-16 - Lunchstängt 12-13

Kontakt till Studieförbundet vuxenskolan Lerum

Telefon: 0302-158 58

Klicka här för att skicka epost till lerum@sv.se

Klicka här för att komma till SV Lerumss hemsida

Klicka här för att komma till SV Västs hemsida

Övriga arrangemang

Vi utvärderar löpande om våra arrangemang ska genomföras eller inte utifrån Folkhälsomyndighetens information till arrangörer av evenemang.

Klicka här för att läsa information till arrangörer av evenemang 

Hälsningar från oss på Slöjd & Byggnadsvård.

 

Vill du hjälpa vården för att klara Covid-19-utbrottet?

Det är många personer, företag, organisationer och studenter som vill ställa upp med personal för att stötta Västra Götalandsregionens sjukvård för att klara Covid-19-utbrottet. E-posta er intresseanmälan till:  Bemanningcovid19@vgregion.se   

Det finns också ett särskilt telefonnummer: 010-473 94 20, bemannat 8-17 och med talsvar övrig tid.

 

Senast uppdaterad: 2021-09-29 09:34