Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information med anledning av Coronaviruset/covid-19

Covid-19 informaton om coronaviruset

Butik, rådgivning och utställningar håller öppet tillsvidare men begränsar på grund av covid-19 och Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd besökarantalet till max 50 samtidiga besökare i de publika ytorna inomhus. Våra kurser som vi arrangerar i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan är inställda under april månad. Även Reko på Nääs är framflyttad till 29 maj 2021.

Kurser

Kurserna under april månad är inställda. Slöjd & Byggnadsvård i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan har tagit beslutet utifrån Folkhälsomyndighetens information och rekommendationer till arrangörer, med hänsyn till smittoläget för coronaviruset och covid-19. Vi återkommer med besked om kurserna i maj och juni.

Vid frågor om specifika kurser vänd dig direkt till Studieförbundet Vuxenskolan på 0302-158 58 eller lerum@sv.se. Studieförbundet skriver om sina åtgärder i samband med covid-19 på sin hemsida: www.sv.se/avdelningar/grsydost/

Deltagare som anmält sig får avgiften återbetald av Studieförbundet Vuxenskolan. De behöver dina bankuppgifter för att kunna sätta tillbaka avgiften. Det går bra att maila uppgifterna och eventuella frågor till lerum@sv.se.

Vi tittar på möjligheten att erbjuda de inställda kurserna när läget är bättre. Du kommer då att ha förtur till en plats på den kursen. 

Reko på Nääs 2020 flyttas till 2021 

Slöjd & Byggnadsvård har beslutat att flytta fram REKO på Nääs ett år. Anledningen är såklart coronasituationen som inte ser ut att ljusna till maj.

Arrangemanget kommer i stället att äga rum den 29 maj 2021 på Nääs Slott & Slöjdseminarium i Floda. Upplägget är detsamma och temat är fortfarande yxor, därför hoppas vi att du/ni som medaktör på festivalen kan medverka nästa år istället. Att flytta fram festivalen ett helt år innebär också att vi har kommit ovanligt långt i planeringen redan och har alla förutsättningar att göra den bästa hantverksfestivalen någonsin! 

Klicka här för att läsa mer om Reko på Nääs

Övriga arrangemang

Vi utvärderar löpande om våra arrangemang ska genomföras eller inte utifrån Folkhälsomyndighetens information till arrangörer av evenemang.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-arrangorer-av-evenemang/

Vid frågor om specifika verksamheter eller arrangemang, se mer information på www.slojdochbyggnadsvard.se.

Hälsningar från oss på Slöjd & Byggnadsvård.

 

Vill du hjälpa vården för att klara Covid-19-utbrottet?

Det är många personer, företag, organisationer och studenter som vill ställa upp med personal för att stötta Västra Götalandsregionens sjukvård för att klara Covid-19-utbrottet. E-posta er intresseanmälan till:  Bemanningcovid19@vgregion.se   

Det finns också ett särskilt telefonnummer: 010-473 94 20, bemannat 8-17 och med talsvar övrig tid.

 

Senast uppdaterad: 2020-04-03 08:44