Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information till dig som besökare

På den här sidan får du alltid den senaste informationen inför ditt besök. Rutinerna utvärderas löpande och kan komma att ändras och/eller utökas baserat på regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det innebär att vi snabbt kan komma att fatta nya beslut som kan påverka dig som planerar att besöka oss.

Vad kan du som besökare göra?

Stanna hemma om du är sjuk
Om du känner dig frisk är du varmt välkommen att besöka oss. Om du känner dig sjuk ber vi dig att stanna hemma till dess att du är helt frisk.

Tvätta händerna ofta
Tänk på god handhygien och tvätta händerna ofta. Det finns handdesinfektion på flera platser hos oss.

Visa hänsyn
Visa hänsyn till dina medbesökare genom att fortsätta att hålla avstånd till dem. Vi ser gärna att du kommer till oss vaccinerad med omsorg om dig själv, andra besökare och oss anställda. Undantaget är du som är under 16 år och du som av medicinska skäl inte bör vaccinera dig. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177. Stanna hemma om du är sjuk eller har symptom.

Som besökare behöver du inte visa vaccinationsbevis vid ditt besök hos oss.

Vad gör vi på Slöjd & Byggnadsvård?

Ökad städfrekvens
Vi har ökat städfrekvensen för att säkerställa att du har en ren miljö att vistas i under ditt besök. Vi avskiljer med plexiglas och rengör områden som är extra utsatta (dörrhandtag, kranar, tvålhållare, betalstationer) mer frekvent. Handdesinfektion finns utplacerad på samtliga toaletter och på utvalda platser i våra lokaler.

Vi följer myndigheternas uppdateringar och rekommendationer. För mer information se Folkhälsomyndighetens information om covid-19 och myndigheternas samlade information på www.krisinformation.se

Rådgivning

Slöjd & Byggnadsvård finns fortsatt tillgängliga för rådgivning på Nääs samt per telefon och mail. Det finns också möjlighet att boka rådgivning via Teams. 

Länkar och kontakt:

Ring oss: 010-441 43 60

Maila oss: slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

Telefontider

Tisdag- fredag 10-16 - Lunchstängt 12-13, Lördag- söndag 11-16

Öppettider: Se första sidan

Övriga arrangemang

Vi utvärderar löpande om våra arrangemang ska genomföras eller inte utifrån Folkhälsomyndighetens information till arrangörer av evenemang.

Klicka här för att läsa information till arrangörer av evenemang 

Har du frågor om våra kursers genomförande på Nääs? Kontakta Studieförbundet Vuxenskolan i Lerum.

Telefon: 0302-158 58

Klicka här för att skicka epost till lerum@sv.se

Klicka här för att komma till SV Lerums hemsida

Har du frågor om våra kursers genomförande som hålls i Bohuslän, Dalsland och norra Västergötland? Kontakt till Studieförbundet Vuxenskolan Väst.

Klicka här för att komma till SV Västs hemsida

Hälsningar från oss på Slöjd & Byggnadsvård.

Vill du hjälpa vården med Covid-19-utbrottet?

Det är många personer, företag, organisationer och studenter som vill ställa upp med personal för att stötta Västra Götalandsregionens sjukvård för att klara Covid-19-utbrottet. E-posta er intresseanmälan till:  Bemanningcovid19@vgregion.se   

Det finns också ett särskilt telefonnummer: 010-473 94 20, bemannat 8-17 och med talsvar övrig tid.

 

Senast uppdaterad: 2022-08-22 15:25