Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sommartips

Under hela sommaren håller vi öppet i utställningen, biblioteket och butiken tisdag till söndag - välkomna!

Här hittar ni tips på vad vi kan erbjuda er här på plats men även vad ni kan titta på på Nääs och på Västarvets övriga verksamheter. Under öppettider kan ni få råd direkt på plats av vår personal eller boka in en timmes rådgivning med vår byggnadsvårdsrådgivare Chico! Klicka på länken Rådgivning nedan för att hitta kontaktuppgifter. Nedan till vänster hittar ni aktuella kurser när kursverksamheten startar upp efter semestern. 

Information

Tisdag 11-16
Onsdag-torsdag 13-18
Fredag 11-16
Lördag-söndag 11-16

Telefontider

Tisdag & fredag 10-16, onsdag-torsdag 10-18, lördag-söndag 11-16. 

Tfn: 010-441 43 60
Epost: slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

Hösttips!

Aktuella kurser

skräckslagna

Detta är en grundkurs för dig som tycker att finsnickeri verkar kul men inte har någon erfarenhet.

snickeri

Fördjupningskurs i snickeri för dig som har grundläggande kunskaper men vill lära dig mer. Vi lotsar in dig i den mer avancerade snickerikonsten.

förgyllning

Förgyllning är ett gammalt hantverk som använts för att försköna både byggnader, möbler, ramar och andra föremål

Ett vitmålat trähus på stensockel och hög gjuten trappa med järnräcke. Taket är plåttäckt och rödmålat och fönstren är spröjsade och rödmålade.

Är du nyfiken på byggnadsvård? Är du osäker på var du ska börja med vården av ditt hus? Gå då vår endagskurs i allmän byggnadsvård. Här lär du dig grunden i byggnadsvård. Hur du ska tänka, var du ska börja och vad du inte ska göra!

Senast uppdaterad: 2019-08-29 14:51