Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sommartips

Under hela sommaren håller vi öppet i utställningen, biblioteket och butiken tisdag till söndag - välkomna!

Här hittar ni tips på vad vi kan erbjuda er här på plats men även vad ni kan titta på på Nääs och på Västarvets övriga verksamheter. Under öppettider kan ni få råd direkt på plats av vår personal eller boka in en timmes rådgivning med vår byggnadsvårdsrådgivare Chico! Klicka på länken Rådgivning nedan för att hitta kontaktuppgifter. Nedan till vänster hittar ni aktuella kurser när kursverksamheten startar upp efter semestern. 

Information

Tisdag 11-16
Onsdag-torsdag 13-18
Fredag 11-16
Lördag-söndag 11-16

Telefontider

Tisdag & fredag 10-16, onsdag-torsdag 10-18, lördag-söndag 11-16. 

Tfn: 010-441 43 60
Epost: slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

På Nääs-området i sommar

vatten med träd i strandkanten

Bada på Nääs

Bada i vackra Sävelången i sommar. Klicka här för att läsa mer!

Nääs slott

Länk till aktivitetssidan på webbsidan för Nääs slott

Hösttips!

Historisk hjälm och en yxa med runinskription.

Upptäck medeltiden på Lödöse museum

Välkommen till platsen för en av Sveriges första och största medeltida städer! Genom utställningar och aktiviteter gör vi historien levande och tillgänglig för både vuxna och barn.
Hällristningar i Tanums världsarv.

Vitlycke museum och Tanums världsarv

Vitlycke museum är ett kunskaps- och upplevelsecenter i Tanums världsarv – ett område med omkring 600 hällristningsplatser. Här kan du gå med guide, eller vandra fritt mellan hällarna och tolka de unika ristningarna.
Barn tittar på mumie på Vänersborgs museum.

Upptäcktsresor i tid och rum på Vänersborgs museum

Välkommen till Sveriges äldsta museimiljö - ett British Museum i miniatyr! Här kan du följa spåren av 1800-talets upptäcktsresande bland egyptiska sarkofager, afrikanska fåglar, kinesiskt porslin, europeisk konst, nordiska djur och mineraler.
Vy över Forsviks bruk

Unik industrihistoria på Forsviks bruk

Välkommen att uppleva 600 år av industrihistoria på Forsviks bruk! Här finner du utställningar och aktiviteter för hela familjen på en plats med anor från medeltiden.
Den afrikanska elefanten på Göteborgs naturhistoriska museum

Göteborgs naturhistoriska museum

På Göteborgs naturhistoriska museum kan du upptäcka det mesta mellan himmel och jord. Missa inte världens största monterade blåval, den afrikanska elefanten och andra uppstoppade kändisar i våra utställningar. Välkommen!
Utställningslokal på Slöjd & Byggnadsvård på Nääs.

Slöjd & Byggnadsvård på Nääs

Välkommen till ett eldorado för dig som söker lust och inspiration med hållbara perspektiv! Hos Slöjd & Byggnadsvård på Nääs kan du botanisera i butiken och biblioteket, besöka spännande utställningar, delta i lärorika kurser och få goda råd om hantverk och tekniker.

Aktuella kurser

Din sökning resulterade inte i några träffar.
Senast uppdaterad: 2019-07-03 10:18