Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hur lagrades mat före kylskåpens och frysarnas tid?

Jordkällare med grund av natursten. Målad i rött och vitt.

Missa inte att lära er om vårt matarv under Carina Carlssons föredrag Hur lagrades mat före kylskåpens och frysarnas tid?  Läs mer och se föreläsningen här!

Carina Carlsson är bebyggelseantikvarie på kulturmiljöenheten i Västra Götalandsregionen och har intresserat sig för vårt matarv länge, till exempel hur vi har lagrat matvaror genom tiderna. Det här föredraget handlar om hur äldre tiders förvaring kan avläsas i bebyggelsen och landskapet.
 
 

Lunchföredrag: Matarv med Carina Carlsson from VGR Kulturutveckling on Vimeo.

Senast uppdaterad: 2022-03-15 10:42