Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lunchföreläsningar hösten 2022

En person i förgrunden ser glad ut och håller i ett papper och en mikrofon, i bakgrunden två personer

Bänka dig på fredagslunchen och lär dig något nytt om kulturmiljöer eller byggnadsvård! Här hittar du vårt föredragsprogram för hösten 2022 och kan se de tidigare föredragen!

Välkommen till lunchföreläsningar på fredagar!

Det finns ett stort antal antikvarier med specialkunskap i olika ämnen i vår organisation. Nu har ni möjlighet att följa dem samtidigt som ni äter en lunch hemma i soffan! 

Program 2022

Vårens föreläsningar har nu slutförts och vi planerar nya föreläsningar med början oktober 2022. Vi lägger upp dom här nedan när de blir klara:

Datum Ämne Föreläsare Teamslänk
       
       

VAR, NÄR, HUR?

Var och hur: Vi kör föreläsningarna online live via Teams. Du kommer till föreläsningen genom att klicka på den blå knappen. Glöm inte att stänga av mikrofonen. Vi spelar in föreläsningen och vill du inte synas på bild så rekommenderar vi att du stänger av kameran också.

När: Föreläsningen startar kl 12.30 och håller på i ca 30 minuter. Gå gärna in ca 12.20 för att försäkra dig om att din uppkoppling fungerar och att du inte missar starten. 

Senast uppdaterad: 2022-05-19 07:50