Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Bakluckeloppis på REKO på Nääs 2023

Äldre verktyg på träbord

På bakluckeloppisen under REKO på Nääs har du möjlighet att köpa saker av hög kvalitet utan att tära på jordens resurser!

I samband med årets REKO på Nääs ordnas en bakluckeloppis med tema byggnadsvård och slöjd - saker som håller i generationer! 

Var: utanför Slöjd & Byggnadsvård på Nääs, Floda

När: Lördagen den 27/5 kl 11-16

Intresserad av att sälja? 

Anmälan: Klicka här för att komma till sidan med ansökningformuläret

Tag med: Eget bord samt ev regnskydd

Exempel på saker som passar till temat är: verktyg & redskap för byggnadsvård, slöjd, trädgård/odling och mathantverk - beslag - gångjärn - vreden/handtag - knoppar - krokar - lås och reglar - skruv och spik av äldre modell - armaturer för både inom- och utomhusbruk - fönsterbågar - dörrar - stegar - arbetskläder - möjlighet att marknadsföra begagnat byggmaterial som tegelpannor, tegelsten, timmer osv - fina slöjdföremål som kåsor, skedar, skålar, burkar, askar, väskor, textilier m.m. 

Avgift: Att sälja på REKO på Nääs är kostnadsfritt men du måste betala en parkeringsavgift à 16 kr/h. Du betalar i parkeringsautomat med kort eller med appen EasyPark (område 6459).

 

Människor sitter och står och pratar med färggranna vimplar i förgrunden och äldre trähus i bakgrunden.

REKO på Nääs 2023

Välkommen till REKO på Nääs - Hållbarhetsfestivalen med tema återbruk och kvalité - lördagen den 27 maj 2023.

Karta

Hitta hit!

Slöjd & Byggnadsvård ligger vackert beläget vid Nääs slott i Floda i Lerums kommun. Nääs är beläget cirka 3 mil öster om Göteborg och 2 mil väster om Alingsås.

Grusplan framför äldre byggnad

Parkera på Nääs

När du betalar din parkering bidrar du till att ta hand om byggnaderna och miljön på Nääs.

Senast uppdaterad: 2023-02-23 15:55