Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

OBS inställd! Hållbara kök 17/10

kök 1960-tal

Kursen är inställd - vi hänvisar till nästa års kurser! Det här är kursen för dig som vill lära dig hur du kan modernisera ett äldre kök på ett varsamt och respektfullt sätt.

Vi börjar denna kvällskurs med en tidsresa - hur har köken sett ut genom tiderna och vad har påverkat utformning och utrustning? Därefter får vi ta del av kökets utveckling och förbättring ur arkitektens perspektiv, och en introduktion till de råd och riktlinjer som kan vara bra att känna till gällande mått och funktioner. Efter en stunds fika går vi över till att diskutera kursdeltagarnas tankar kring förbättring av det egna köket. Ta med foton och/eller skisser!

Kursledare

Carina Carlsson, bebyggelseantikvarie på Slöjd & Byggnadsvård, arbetar bland annat med utställningsverksamhet och kulturhistoriska utredningar. Köksinteriörer är ett av flera teman som intresserar henne särskilt, och hon har lett kursen Tänk och snickra kök under flera års tid. 

Sofie Campanello/Catharina Dahl Palmér arbetar som arkitekter på Fabel Arkitektur, ett företag som gärna fokuserar på historiska miljöer och utformning med utgångspunkt från husets förutsättningar. 

Äta

I kursavgiften ingår kaffe och smörgås.

Att tänka på inför kursstart

För att vi ska hinna klart är det viktigt att ni är på plats i god tid innan kursen startar kl 18.

När, var & hur

Datum: 17 oktober
Tid:
 Torsdag 18-21
Kursledare: Carina Carlsson, byggnadsantikvarie, Catharina Dahl eller Sofie Campanello på Fabel Arkitektur
Avgift: 480 kr
Plats: Byggfabriken, Göteborg

Anmälan och frågor

Klicka här för att anmäla dig till kursen Hållbara kök 17/10

Studieförbundet Vuxenskolan i Lerum
www.sv.se/lerum 
Tel: 0302-158 58
E-post: lerum@sv.se

Mer information om kursinnehåll:
Slöjd & Byggnadsvård
Tel: 010-441 43 60
E-post: slojdochbyggnadsvard@vgregion.se

Länkar

Hitta till Byggfabriken

Senast uppdaterad: 2019-10-07 13:59