Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kommande kurser

En del av våra kurser är inställda med hänsyn till smittoläget för coronaviruset/covid-19. Läs mer och se vilka som är inställda här!

Vi arbetar för att kunna hålla kurser som går utomhus, men merparten av inomhuskurserna är inställda ett tag framöver. Slöjd & Byggnadsvård och Studieförbundet Vuxenskolan har tagit beslutet utifrån Folkhälsomyndighetens information och rekommendationer till arrangörer.

Deltagare som anmält sig får avgiften återbetald av Studieförbundet Vuxenskolan. De behöver få dina bankuppgifter för att sätta tillbaka avgiften. Det går bra att maila till lerum@sv.se och givetvis går det bra att höra av dig till samma e-postadress om du har några funderingar.
Vi tittar på möjligheten att istället erbjuda de inställda kurserna när läget är bättre. Du kommer då att ha förtur till en plats på den kursen.

Här hittar du alla våra kommande kurser i kronologisk ordning, med de närmast kommande kurserna överst.

Med anledning av Covid-19/Corona

Avanmäl dig till kursen om du har:

  • Förkylningssymptom
  • Feber
  • Luftvägsproblem
  • Plötsligt förlorat smak- eller luktsinne

Notera att Studieförbundet Vuxenskolans ordinarie anmälningsvillkor gäller vid avanmälan förutsatt att inte Studieförbundet Vuxenskolan ställer in kursen. 

Klicka här för att läsa anmälningsvillkoren på SV:s hemsida 

 

Tänk på att du under kursen:

  • vistas med okända människor inomhus eller utomhus. Vet du med dig att du inte trivs med det under corona – avanmäl dig till kursen. Vill du gå på kursen ändå – se till att du har ordentliga skydd såsom handskar, munskydd och visir.
  • kommer att möta andra människor som inte har samma syn på säkerhet som du har – strängare eller lättare. Respektera de andras beteende och ta upp eventuell oro med kursledaren. Studieförbundet vuxenskolan har ansvaret för sina kursers säkerhet. Under kursen har dock kursledaren ansvaret.
  • har en kursledare som är expert på sitt hantverk och ofta inte är utbildad pedagog. Denne har mycket att lära ut på kort tid samtidigt som säkerheten under kursen är en viktig faktor. Det är viktigt att du som deltagare hjälper till och tar ditt ansvar att inte störa eller utsätta kursledaren eller de övriga deltagarna och inte utsätter dem för smitta eller ökar oron.

Kurserna under denna linje har vi inte tagit ställning till ännu pga covid-19

Senast uppdaterad: 2020-06-22 16:19