Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kommande kurser

Våra kurser är inställda året ut i 2020.

Vi ser över vilka kurser som känns säkra att genomföra med rätt justeringar som tex. att flytta utomhus, ändra upplägget, gruppens storlek och större avstånd. Slöjd & Byggnadsvård och Studieförbundet Vuxenskolan arbetar efter Folkhälsomyndighetens information och rekommendationer till arrangörer.

Notera att kurserna kan ställas in på kort varsel på grund av sjukdom.

Under hösten 2020 har vi intentionen att samtliga kurser ska gå att köra. De kurser som ställs in markeras med texten INSTÄLLT i rubriken och anmälda kursdeltagare kontaktas av Studieförbundet vuxenskolan.

Deltagare som anmält sig till en kurs som ställs in får avgiften återbetald av Studieförbundet Vuxenskolan. De behöver få dina bankuppgifter för att sätta tillbaka avgiften. Det går bra att maila till lerum@sv.se och givetvis går det bra att höra av dig till samma e-postadress om du har några funderingar.
Vi tittar på möjligheten att istället erbjuda de inställda kurserna när läget är bättre. Du kommer då att ha förtur till en plats på den kursen.

Här hittar du alla våra kommande kurser i kronologisk ordning, med de närmast kommande kurserna överst.

Känner du dig sjuk?

Avanmäl dig till kursen om du har:

  • Förkylningssymptom
  • Feber
  • Luftvägsproblem
  • Plötsligt förlorat smak- eller luktsinne

Notera att Studieförbundet Vuxenskolans ordinarie anmälningsvillkor gäller vid avanmälan förutsatt att inte Studieförbundet Vuxenskolan ställer in kursen. 

Klicka här för att läsa anmälningsvillkoren på SV:s hemsida 

Visa hänsyn under kursen

Tänk på att du under kursen:

  • Vistas med okända människor. Känner du dig inte trygg med det under corona – avanmäl dig till kursen. Vill du gå på kursen ändå – se till att hålla avstånd, tvätta och sprita händerna regelbundet. Du får gärna använda handskar och munskydd.
  • Kommer att möta personer som inte har samma syn på säkerhet som du har – strängare eller lättare. Respektera de andras beteende och ta upp eventuell oro med kursledaren. Studieförbundet vuxenskolan har ansvaret för sina kursers säkerhet. Under kursen har dock kursledaren ansvaret.
  • Har en kursledare som är expert på sitt hantverk men inte alltid är utbildad pedagog. Denne har mycket att lära ut på kort tid samtidigt som säkerheten under kursen är en viktig faktor. Därför är det är viktigt att du som deltagare hjälper till och tar ditt ansvar att inte störa eller utsätta kursledaren eller de övriga deltagarna för smitta eller ökad oron.

—————————————————————————————————————

Senast uppdaterad: 2020-11-18 09:03