Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Fönsterrenoveringens dag 30/5

fönsterrenoveringens dag 30 maj

Gå en introduktionskurs i fönsterrenovering på fönstrens egna dag, den 30 maj! Målsättningen var att kursen skulle hållas på tre platser i länet i samarbete med hembygdsföreningarna i Herrljunga, Ödsmål och Frändefors. På grund av coronapandemin har alla kurser utom den i Ödsmål ställts in. Vi tar nya tag 2021! Istället hänvisar vi till Fönsterrenoveringens dag på sociala medier - passa på att lära nytt via filmer och live streams 30/5!

Fönsterrenoveringens dag är en nationell temadag som arrangeras för att uppmärksamma de värden som fina gamla fönster har. Många fönster slängs ut helt i onödan! Okunskapen är stor om att de går att bevara, att de bidrar stort till en byggnads kulturhistoriska värde och att det faktiskt är riktigt svårt att tjäna in ett fönsterbyte. Fönsterrenoveringens dag består av kurser, stadsvandringar, workshops, öppna verkstäder, föreläsningar med mera i hela Sverige.

Senast uppdaterad: 2020-09-28 08:17