Slöjda pall och bänk 7-9/9

Slöjdad pall

Slöjda vackra och trevliga bänkar och pallar!

Slöjda bänkar och pallar och lär dig samtidigt att hantera hyvlar, navare, smygvinklar och ögonmått i denna kurs som ger dig, utöver en egenslöjdad sittmöbel, en bra kunskap att själv kunna fortsätta slöjda enkla och praktiska möbler till trädgård och vardagsrum! 

Kursledarna

Tor Anjar och Björn Svantesson är båda snickare och slöjdare och jobbar tillsammans med byggnadsvård under namnet Byggnadsvård Sjuhärad. De delar en stark kärlek till trähantverk och slöjd och skapar ofta med äldre föremål som utgångspunkt. Båda har god vana av utlärning. Tor driver sen två år tillbaka ett täljkafé på Borås museum som har blivit en samlingsplats för lokala slöjdsugna och Björn har hållit i diverse slöjdkurser och varit handledare för kultursommarjobb med trähantverk i Örebro de senaste åren.

Äta

I kursavgiften ingår välkomstfika, kaffe/te och lätt lunch. Råvarorna är så långt det är möjligt närproducerade och ekologiska. Lunchen serveras serveras hos Nääs Slottskafé & Restaurang. Du som behöver specialkost anmäler dina önskemål i förväg till SV.

När, var & hur

Datum: 7-9 september 2018
Tid: fr 16:00-19:00 lör-sön 10:00-17:00
Kursledare: Tor Anjar och Björn Svantesson
Avgift: 4300kr, materialkostnad tillkommer
Plats: Slöjdseminariet, långa salen
Otto Salomons väg 16, Nääs, Floda

Anmäl dig här!

Anmälan och frågor
Studieförbundet Vuxenskolan Lerum 
www.sv.se/lerum
Tel 0302-158 58 
Epost: lerum@sv.se

Mer information om kursinnehåll:
Hemslöjdskonsulenterna i Västarvet
Tel: 070-662 68 05
E-post: slojdivast[a]vgregion.se